Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:569937 kpl

Teemasivu 3

Suola ja vesi

(tiivistelmä akateemikko Peter Ferreiran luennoista)

Suola on veden jälkeen tärkein elintarvike ihmiskeholle. Tarkkaan ottaen keho muodostuu ainoastaan vedestä ja suolasta, joka alkuperäisessä, luonnollisessa muodossaan myös elimistössämme sisältää 84 eri alkuainetta. Jotta elämän perusta ja sen mukana kehon terveys ja hyvinvointi eivät vaarantuisi, tarvitsemme luonnollisen suolan sisältämää kokonaisuutta, jonka alkuperäistä rakennetta ei saa tuhota. Nämä samat 84 aineen perusosaa jäävät jäljelle, kun hajotamme minkä tahansa materian laatunsa ja muotonsa perusosasiin.

Suola on yksi viidestä platonisesta kappaleesta; kuutio, joka sisältää puhtaimpia valohiukkasia. Suolan ei tarvitse käydä läpi aineenvaihduntaprosessia, vaan se menee suoraan aivoihin. Se on rakenteeltaan sähköinen ja antaa keholle neutraalia voimaa, joka pystyy toimimaan sekä biokemiallisesti että biofysikaalisesti. Sen kideverkon sähköinen rakenne huolehtii siitä, että suola liukenee, kun laitamme sen veteen.

Siten syntyy alkukeittoa, ihanteellinen elämää ylläpitävä suolaliuos, kuten kohdun lapsivesi. Sen avulla voidaan aikaansaada niin sanottuja tyhjiä aminohappoja, joita tarvitaan, jotta valkuaisaineita pystytään ylipäänsä muodostamaan. Suolaliuos – juokseva auringonvalo – sisältää kaiken, mitä tarvitaan elämän aikaansaamiseen. Kun suolaliuoksesta haihdutetaan vesi pois, suola saa takaisin kiteisen rakenteensa. Suolan johdatuskyky saa aikaan myös sen, että mitattavissa oleva sähkövirta kulkee suonissamme, ja että solunesteemme kulkevat vain ja ainoastaan tämän sähkövirran avulla. Emme pystyisi saamaan aikaan yhtään ajatusta, meidän hormonitaloutemme ei toimisi, eikä meillä olisi lainkaan seksuaalista voimaa, jollei suola pitäisi yllä sähkövirran kulkua kehossamme.

Veremme ei ole mitään muuta kuin meriveden kaltainen sähköinen suolaliuos, juoksevaa auringonvaloa, jossa suolan kuution muotoisiin kideverkkoihin sitoutuneet valohiukkaset ovat hajonneet. Ennen kuin teollista suolaa (natriumkloridia) alettiin valmistaa, suolaa käytettiin yleislääkkeenä.  Natriumkloridia käytetään useissa teollisuuden valmistusprosesseissa muuntumiskykynsä vuoksi. Koska ruokateollisuus käyttää sitä säilytysaineena, me saatamme saada sitä päivittäin natriumkloridia 12-20 g, mikä on paljon enemmän kuin kehomme pystyy erittämään. Munuaisemme voivat erotella päivittäin vain noin 5-7 g natriumkloridia. Kun sitä on liikaa ja muita suolan ainesosia liian vähän, kehossa syntyy katkeilevia yhteyksiä, koska sähkövirta toimii huonosti.

Jokaista ylimääräistä natriumkloridigrammaa kohti kehosta täytyy löytyä 23 g vettä, johon se liukenee ja saavuttaa neutraalin tilan nestekudoksessa, jossa kaikki muukin jäte ja haitalliset aineet säilytetään. Tähän keho käyttää solunestettä, jolloin soluja kuivuu ja tuhoutuu ja syntyy muuten tarpeeton nestekudos. Koska 35 g natriumkloridia on kuolettava määrä, keholla on toinenkin tapa suojautua kiteyttämällä se kehoon.  Koska eläinperäiset aminohapot (valkuaisaineet) yhtyvät kiteytyneeseen ylijäämänatriumkloridiin, muodostuu virtsahappokiteitä tai syntyy sairauksia, joita kuvaamme reumana, kulumina ja reumaattisina sairauksina.

Kristallisuola tai vuorisuola on saanut hyytelömäisen rakenteensa vuoristossa suuren paineen alaisena vuosimiljoonien aikana. Hienorakeisen, luonnollisen rakenteensa vuoksi se imeytyy helposti kehoon. Tällä elävällä suolalla (ja elävällä vedellä) on samat fysikaaliset ominaisuudet kuin ihmiskeholla, Sen vuoksi ne välittävät tärkeää tietoa värähtelytaajuusmallista, jotka ylläpitävät sekä fyysistä että psyykkistä toimintakykyä. 

Luonnollisessa tilassaan vedellä on geometrinen kiderakenne, jolla on samanlainen muisti kuin suolalla.

Kun lumihiutale sulaa vedeksi luonnollisella tavalla ja jäätyy uudestaan, hiutaleen muoto ei muutu. Veden luonnollinen liike on spiraali, kun se nousee ylös maan uumenista. Ihmiskehossa se (vesi) huolehtii siitä, että voimme seistä molemmat jalat tukevasti maassa, kumartua ja taas nousta, koska jokaisessa vesimolekyylissä on plus ja miinus napansa, jossa sähkömagneettinen kenttä. Sama värähtelytaajuus (7,83) Hz) voidaan myös mitata sekä aivoistamme että ilmakehästämme planeettamme plus- ja miinusnapojen vaikutuksesta. Muutenkin ihmiskeho on rakentunut paljolti samalla tavalla kuin planeettamme: niissä molemmissa on noin 70% vettä, suolaa 1% ja mitä tahansa hivenainetta samassa suhteessa, jopa kultaa. Paine vesijohtoverkostoissa tuhoaa luonnollisen veden rakenteen. Lisäksi veden laatua huonontavat sadat kemikaalit.

Koululääketiede on antanut jo yli 40 000 erilaista nimeä sairauksille. Kuitenkin biofyysikko Peter Ferreiran mukaan on kyse vain yhdestä sairaudesta ja yhdestä terveydestä kehossa. Ne perustuvat sähkö- tai energiavirtaan, jota siis pitävät yllä suolan ja veden sähköiset rakenteet. Niiden lisäksi keho voi käyttää parhaiten hyväksi muitakin luonnollisia ravintoaineita, joissa on jokin sähköinen tieto, joka sopii kehon omaan sähköiseen "palapeliin". Esim. mikroaaltouunin säteily tuhoaa ruoka-aineiden alkuperäisen rakenteen ja sen vuoksi ne eivät ole enää kunnollista ravintoa keholle. Välttämällä epäluonnollisia ravintoaineita kehon ei tarvitse käyttää ylimääräistä energiaa jätteiden poistamiseen.

Seuraava Teemasivu 4. TT-häiriö, TP-hoito sekä yliherkkyydet ja allergiat